PC

Halo 5 ima “velike šanse” da se pojavi i na PC-u jednog dana

Frank O’Connor, čovek koji je pri Microsoftu trenutno glavni odgovorni za čitavu Halo franšizu, izjavio je da postoji mogućnost da će se ovaj serijal vratiti i na PC platformu.

Posle Halo 2 koji je bio dostupan i na PC-u, sve naredne Halo igre su bili ekskluzivni naslovi za Xbox konzole. O’Connor je međutim izjavio da bi ovo moglo da se promeni u budućnosti. Kada je upitan direktno o predstojećem Halo 5: Guardians, on je rekao igra ima “velike šanse da se jednog dana pojavi i za PC”, ali i da trenutno nema ništa konkretno što bi mogao saopšti u vezi ovoga. On je dodao i da je igra razvijana za hardversku arhitekturu koja je vrlo bliska PC-u i da portovanje ne bi bilo prevelik problem.

Halo 5 za Xbox One izlazi 27. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top