PlayStation 4

VIDEO: Play! Zine Prvi utisci – Assassin’s Creed Syndicate

Do sada najmodernija Assassin’s Creed igra vodi nas u kraj 19. veka u viktorijanski London. Syndicate je smešten u srce industrijske revolucije i prva je igra u serijalu u kojoj vodite dva lika, brata i sestru asasine Džejkoba i Ejvi Fraj.Izbor između likova nije samo kozmetički, već se menja i lepeza poteza pa je tako igranje sa Ejvi više okrenuto šunjanju i ometanju protivnika dok Džejkob preferira da se sa njima obračunava pesnicama.

Kao i Unity, igra je dostupna samo na next-gen sistemima. Izašla je za konzole Playstation 4 i Xbox One, dok nas PC izdanje očekuje 19. novembra. Po onome što smo do sada imali prilike da vidimo, nema bagova niti problema koje je prethodna igra imala po izlasku.

Zaigrali smo jedno od uvodnih poglavlja, isprobali igranje sa oba člana porodice Fraj i prenosimo prve utiske.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top