PlayStation 3

Ovo je novembarska PlayStation Plus ponuda beplatnih igara

Sony je objavio kompletnu listu igara koje će biti dodate u Instant Game kolekciju svih PlayStaion Plus pretplatnika.

Playstation 4 igrače čekaju naslovi The Walking Dead Season Two, Dragon Fin Soup i Magicka 2. Playsttion 3 dobija Mass Effect 2, Beyond Good and Evil i takođe Dragon Fin Soup, koji će biti dostupan i za PS Vitu uz još jednu igru – inviZimals.

Sudeći po reakcijama, mišljenja fanova su podeljena u vezi novembarske postavke igara. Svakako kao najveći hit se izdvaja Mass Effect 2 za PS3.

Pogledajte zvaničnu video najavu za novembarske PS4 PS Plus igre, koje će pretplatnicima biti dostupne od sutra, 3. novembra. Zašto je Sony izoztavio da u video klipu predstavi i PS3 i PS Vita igre, nije nam baš najjasnije.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top