PC

Capcom ima petogodišnji plan za Street Fighter 5

Iako Street Fighter 5 još uvek nije ni izašao, glavni producent serijala Yoshinori Ono je izjavio kako Capcom planira da podržava, unapređuje i proširuje igru još najmanje pet godina nakon što ona bude puštena u prodaju.

Na pitanje kako reaguje na to da će Street Fighter 5 imati 16 likova u poređenju sa Street Fighter 4 koji je tokom godina dogurao do čak 44, Ono je odgovorio da je plan kompanije da novu igru podržavaju na isti način kao što je to bio slučaj prošle konzolne generacije i da bi prema toj logici u narednih 5 godina SF5 trebalo da bude konkurentan svom prethodniku.

Street Fighter je inače poznat po brojnim Super, Ultra i drugim izdanjima za svoje igre koje su često tretirane i kao zasebne igre koje je potrebno kupiti odvojeno. Kako se čini Capcom će nastaviti u sličnom maniru i sa Street Fighter 4. Igra inače izlazi 16. februara za PS4 i PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top