Vesti

Star Wars 1313 ipak živi?

Mnoge gamere širom sveta (uključujući i nas) pre nekoliko godina oduvala je sa nogu E3 prezentacija igre Star Wars 1313. U pitanju je bila akciona igra iz trećeg lica, donekle slična Gears of War serijalu. Vest da je rad na igri prekinut je razočarala mnoge (opet uključujući i nas), jer je projekat bio zaista obećavajući. Otkazivanje igre se nažalost poklopilo sa kupovinom Star Wars franšize od strane Disney-a koji su želeli da prebace svu kontrolu nad projektima.

Šansa da zaigramo ovaj naslov izgleda da ipak postoji, jer je u nedavnom intervjuu Kejtlin Kenedi, čelnica Lucasfilms, izjavila da kompanija aktivno pregleda katalog projekata koji su otkazani ili pauzirani među kojima je i famozni 1313. Po njenim rečima, kompanija ne želi da odbaci ideju za ovu igru i postoji veliko interesovanje da se rad na projektu nastavi. Da podsetimo, Star Wars 1313 je trebalo da bude smešten na planetu Coruscant i bila je igra ciljana za stariju publiku, a u glavnoj ulozi je bio Boba Fett.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top