PC

Zimske čarolije u Rocket League

Prednovogodišnji apdejti se polako pojavljuju u popularnim igrama pa tako praznični duh nije zaobišao ni Rocket League. Zimske čarolije počinju sa kozmetičkim dodacima koje ćete od danas nasumično dobijati posle svakog meča – raketni tragovi, dedamrazovske kapice i antene u obliku poklona. Ovi ukrasi će padati do 4. januara ali vam neće nestajati iz inventara nakon što ih sakupite. Naravno, regularni ukrasi kao i nedavno ubačeni dodaci iz igre Portal će se neometano pojavljivati u igri.

Još jedan dodatak je i hokej. Na novoj areni prekrivenoj ledom ćete sa drugim igračima umesto džinovske fudbalske lopte juriti džinovski pak. Hokej je odvojen od ostalih modova i nalazi se u specijalnoj Snow Day plejlisti koja će tokom trajanja praznika menjati listu sa mutatorima. Rocket League možete igrati na PC-u i Playstation 4, a od februara i na Xbox one.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top