Nintendo 3DS

Windows 95 pokrenut na Nintendo 3DS konzoli

Obično viđamo da se konzolni hardver i softver emuliraju na PCu, a sada smo naišli na obrnutu situaciju. Naime, izvesni shutterbug2000 je uspeo da pokrene Windows na Nintendo 3DS konzoli.

Pre nego što pohitate da svoju 3DS konzolu pretvorite u Windows mašinu, moramo da vas razočaramo. Shutterbug je pokrenuo Windows 95 i to na New Nintendo 3DS jer je to jedini model koji ima dovoljno RAM-a da potpno bootuje sistem. Stara Win95-ica očigledno nije platforma na kojoj ćete se naročito naigrati, mada će biti zanimljivo pratiti šta će sve entuzijasti uraditi sa 3DS konzolom sada kada na njoj može da se postavi alternativni operativni sistem. Ovo je originalna tema u kojoj su prikazane prve slike rada Windowsa na 3DS-u, a ako vas zanima da se i sami poigrate onda pogledajte na ovom linku kako možete ubaciti čak i Windows 98 na svoju konzolu.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top