PC

Starfield još nije ni izašao, a već ima NSFW modove

FOTO: Bethesda

Starfield nastoji da bude jedna od najpopularnijih igara ove godine, mada se može reći da to već jeste. Najnoviji naslov studija Bethesda posle ko zna koliko godina postao je dostupan krajem prošle nedelje igračima koji su kupili Premium izdanje sa 5 dana ranog pristupa igri.

Za jako kratko vreme, obzirom da još čekamo taj 6. septembar da Starfield konačno postane dostupan svima, izdešavalo se jako dosta stvari. Igra je već krekovana, kao i neke specijalne funkcije koje su imale dodatnu zaštitu, dobili smo i ogromnu količinu modova, među kojima i one koji su NSFW.

Ako pređete na Nexus Mods, možete da pregledate kategoriju modova i naći ćete prva dva Starfield nude modova. Prvi je Barbie and Ken nude mod koji vašem liku daje figuru poput lutaka bez ikakvih genitalija.

Drugi mod, takođe kreiran od strane istog korisnika po imenu Thepal, je verzija istog moda samo za žene. Jedina razlika je u tome što je tekstura bradavica mnogo izraženija od druge verzije.

Tu je i mod za muške likove koji nije nude formata, koji je kreirao Kosmos84 koji muškim likovima dodaje dlakave grudi. Nisam imao pojma da muški likovi nemaju dlake, ali očigledno, koži ispod svih modela glavnih likova nedostaje mnogo detalja. Otuda mod za poboljšanje teksture bradavica.

Jasno je da je Bethesda želela da se igrači uvere da su obučeni pre nego što krenu u svemir i da ne brinu previše o svojoj koži i genitalijama. Ali ovo je video igra i ako ne možete da trčite goli na asteroidu, da li je to čak i igra?

Šalu na stranu, ovo je samo vrh ledenog brega i nesumnjivo je da će ponuda modova, kako ovih NSFW tako i generalno, samo rasti u daljem periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top