PlayStation 4

36 miliona Playstation 4 konzola

Playstation 4 je najbolje prodavana konzola ove generacije, u to nema sumnje. Po nedavno objavljenom izveštaju kompanije Sony, PS4 je zaključno sa prošlom nedeljom prodat u 35.9 miliona primeraka od čega je gotovo 6 miliona prodato samo tokom ove praznične sezone. Takođe je i broj Playstation Plus pretplatnika skočio u protekloj godini, za čak 60 procenata. Poređenja radi, Xbox One je prodat u 10 miliona primeraka do novembra protekle godine. Koliko je još Xbox konzola prodato tokom praznika nije moguće saznati jer je Microsoft odlučio da više ne otkriva informacije o prodaji svog hardvera.

Što se tiče igara, 2016. godina će doneti još odličnih naslova za PS4 – Uncharted 4 i The Last Guardian pre svega, igre koje će biti ekskluzivne za ovu platformu i nesumnjivo će se zbog njih kupovati PS4.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top