PC

Street Fighter V bez story moda u početku

Kroz svega mesec dana Street Fighter će dobiti zvanično peto poglavlje serijala, a Capcom je otkrio i šta će to biti dostupno singleplayer igračima. Tačnije, šta neće biti dostupno, barem po izlasku igre. Kompanija na SFV gleda kao servis kroz koji će vremeno dodavati uglavnom besplatni sadržaj. Jedan deo tog plana je i kampanja u stilu one koje smo viđali u poslednjim Mortal Kombat igrama i koja će biti dodata u igru kao besplatni DLC nekoliko meseci nakon njenog izlaska.

Ukoliko ste igrali betu, primetili ste kratke priče između likova u stripskom maniru. Ovo nije pomenuti story mode, već deo arkadnog moda u kome ćete otkrivati neke informacije o likovima koji se mlate na ekranu. Prava kampanja će biti ”sinematično iskustvo” sa puno animacija i prikazaće Street Fighter kakvim ga još nismo videli. Pričom će biti smeštena između treće i četvrte igre.

U nastavku možete videti trejler za SFV story mode, a naše utiske iz bete pročitajte u januarskom broju našeg časopisa. Street Fighter V izlazi 16. februara za PC (Windows, Linux) i Playstation 4 i podržavaće igranje između ovih sistema.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top