PC

Her Story dobija nastavak

Jedna od najoriginalnijih igara prethodne godine, detektivska avantura Her Story, već dobija nastavak. Autore igre Sem Barlou je novu igru najavio putem Twittera i otkrio da će nastavak biti potpuno u duhu originalne igre. To znači da ćete opet sedeti za virtuelnim računarom u policiji, pregledati stare VHS snimke i tako pokušavati da otkrijete punu priču i rešite slučaj. Takođe se očekuje da će i nastavak koristiti video snimke umesto kompjuterski generisane grafike.

Kada možemo očekivati Her Story 2 još je neizvesno. Priča igre po trenutnim informacijama neće imati dodirnih tačaka sa prvom tako da neće biti spoiler ukoliko ste propustili da je odigrate.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top