PC

Šta nas očekuje u Star Wars Battlefront

Electronic Arts je odlučio da ipak ne naplati baš sav dodatni sadržaj za novi Battlefront. Počev od sutra, svim igračima će postati dostupni neki novi modovi, mape i još sitnica. Da li to EA menja imidž ili samo ”kupuje” dobru volju publike ostaje da vidimo, a evo i šta nas očekuje uskoro u igri:

  • Tatooine survival mapa će biti igriva i u modovima Blast, Droid run, Drop Zone, Hero Hunt, kao i u Heroes vs Villains
  • novi skinovi za Han Soloa i Luke Skywalkera koje su igrači zajedničkim snagama otključavali kroz praznični event
  • mogućnost pravljenja privatnih mečeva
  • dnevni izazovi koji će okupljati komunu igrača oko različitih zadataka i mogućnošću osvajanja brojnih bonusa u igri
  • rebalans oružja i opreme

U februaru će biti dodat još jedan talas besplatnog sadržaja, konkretno Survival misija na planeti Hoth i Turner Point mod će biti dodat na sve mape na kojima je do sada bilo moguće igrati Walker Assault. Nešto kasnije će biti dodata i mapa na planeti Endor za modove koji okupljaju najveći broj igrača, a biće ubačena još jedna survival mapa smeštena na Tatuinu.

Ukoliko ste kupili Season pass ili to još planirate, u martu će se pojaviti prva plaćena ekspanzija. Ostale ekspanzije će izlaziti jednom mesečno.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top