Vesti

EA preskače E3 sajam ove godine i održava svoju konferenciju

Nintendo i Blizzard više nisu jedine kompanije koje umesto štanda na E3 sajmu organizuju prezentacije u sopstvenoj režiji. Electronic Arts je upravo objavio da ove godine neće biti na E3 sajmu.

Umesto toga organizuju EA Play, trodnevni sajam od 12. do 14. juna smešten u Nokia Theater u Los Anđelesu. Događaj će biti otvoren za javnost i biće odlična prilika za isprobavanje noviteta ovog velikog izdavača. EA Play će početi sa konferencijom koja bi trebalo da bude prenošena putem Interneta.

Ulaz na EA Play će biti besplatan. Samo treba skoknuti do LA.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top