Vesti

Drugi po redu gaming festival “Nexus” se održava u maju

Udruženje gamera BHGDA u partnerstvu sa MAGIC FACTORY u maju 2016. godine organizuje Sarajevo Gaming Festival “Nexus” sa međunarodnim učešćem.

Prvi gaming festival pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva razvoja i preduzetništva održan je u Tuzli u junu 2015. godine kada je okupio 8.500 posetilaca na prostoru od oko 1.200 kvadrata koje je ponudio hotel Tuzla. Zbog velikog interesovanja koje je festival napravio u BiH ali i u ostatku regiona, organizatori su odlučili da ovogodišnji festival bude održan u Sarajevu.

Kao što je bio slučaj i sa prošlogodišnjim izdanjem, ”Nexus” u Sarajevu će se sastojati od nekoliko segmenata: izložbenog dela gde će firme predstavljati svoje proizvode i usluge, Youtubers Industry sa nastupima i predavanjima popularnih Youtubera iz našeg regiona, radionica i konferencija koje će voditi istaknuti stručnjaci. U Indie Industry delu će nezavisni studiji imati priliku da prikažu svoje igre, dok je centralni deo festivala takmičarski, sa igrama Counter-Strike Global Offensive, League of Legends, FIFA 16 i PES 2016.

I Play! Zine će biti prisutan ove godine na ”Nexus”-u kao medijski partner pa možete očekivati našu reportažu sa festivala.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top