PC

Forza Motorsport 6 Apex će stići na PC i biti besplatna

Microsoft je upravo otkrio novu igru u Forza serijalu – Apex. Ovo će biti besplatna verzija poslednje Forza igre i sadržaće 63 automobila i više od dvadeset staza. Neće biti u pitanju samo demo ili Forza 6 lite već je najavljeno da će imati dvanaest poglavlja, ”driving stories” kako ih naziva studio Turn 10. Tako, na primer, u Italian greats sukobiće se automobili iz Ferrari i Lamborghini tabora i trke imaju posebne zadatke kojima osvajate nagrade.

Igra će imati podršku za DirectX 12 i rezolucije do 4K, ali će biti ekskluzivna za Windows 10, odnosno Windows Store. Kroz Spotlight mode će vremenom biti dodavano još sadržaja u igru, takođe besplatno.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top