Vesti

Telltale Batman serijal počinje ovog leta

Krajem prošle godine pisali smo o novoj Batman igri na kojoj radi studio Telltale Games, a sada je otkriveno da serijal zvanično počinje ovog leta. Kako su naveli, Betmen je savršen superheroj koji bi bio obrađen u njihovom maniru, gde svaka akcija nosi posledice. Dobra vest je da će kreativni tim predvoditi isti ljudi koji su radili na Tales from Borderlands i Wolf Among Us, dva serijala (pored Walking Dead) koji su najbolje ocenjeni od strane publike. Takođe ćemo videti i neka dugo očekivana grafička unapređenja jer, iskreno, engine koji Telltale koristi nije baš najimpresivniji i počelo je da ga gazi vreme.

Kao što se očekuje od Telltale igara, donosićete brojne odluke kao Betmen ali i njegov alter ego (ili beše obrnuto?) Brus Vejn. Priča će navodno biti sa oznakom ”mature” odnosno R ako bismo pričali u filmskoj analogiji, dok će grafički igra biti bliža ostalim naslovima ovog studija a ne Arkham igrama. Fokus će biti na Betmenu, ne na ”familiji”, čak poprilično i na Brus Vejnu jer će njegovi odnosi sa određenim likovima uticati ka jednom od dva puta kojima će ići priča. Od sporednih likova možemo očekivati standardne – Alfred, Viki Vejl, Džejms Gordon i Reni Montoja, dok Telltale za sada ne želi da otkriva ko će biti negativci.

Mi se kladimo da će biti Džoker. Uvek je Džoker.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top