Mobile

Osmi putnik u Pinball FX2

Ukoliko nas pratite redovno, znate koliko volimo flipere, a naročito Pinball FX2 serijal iz studija Zen. Ovaj studio je sa godinama postao specijalizovan za odlično producirane virtuelne flipere zasnovane na poznatim licencama kao što su Star Wars, Marvel, pa i Walking Dead.

Sledeći paket table ima horor tematiku i biće zasnovan na jednoj od najpoznatijih naučnofantastičnih franšiza. Govorimo naravno o Alien serijalu, kod nas poznatijem kao Osmi putnik (kapirate? bilo je sedmoro ljudi na brodu). Nazvan Aliens vs. Pinball, ovaj paket će imati tri flipera za koje je studio inspiraciju povukao sa tri različita mesta – Aliens tabla će nositi temu originalnog filma iz 1986. godine, Isolation će biti smešten na svemirsku stanicu Sevastopol koju smo videli u Alien: Isolation, dok će treći fliper biti sa temom večne borbe Aliena sa Predatorom.

Ono što možemo da očekujemo da ovih flipera su već standardna dobra produkcija iz Zen studija, sa snimcima glasova originalnih glumaca, table krcate detaljima i referencama na izvorni materijal i podršku sa veliki broj platformi (Windows, Mac, Playstation, Xbox i mobilne uređaje).

Kratak pogled na fliper pogledajte u nastavku, a Aliens vs. Pinball se očekuje u prodaji 26. aprila. Očekivana cena je 10 evra, a kao i svi ostali DLC-i za Pinball FX2 moći ćete besplatno da isprobate pre kupovine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top