PC

Animirani stripovi kao uvodna priča za Battleborn

Iako ćemo Battleborn najviše igrati zbog multiplayer modova, igra će ipak imati veliku kampanju koju možete solirati ili igrati u društvu još tri prijatelja pa je Gearbox objavio nekoliko ”pokretnih stripova” kako bi nas uveli u priču ovog univerzuma. Na kraju krajeva, treba nekako objasniti kako je dvadeset petoro otkačenih likova ukrstilo puteve, puške i magiju pre nego što to učinimo kada igra izađe sledeće nedelje.

U tri kratka poglavlja, nazvana Running the numbers, The Rescue i No more heroics otkrivamo da između totalnog uništenja sveta od strane vanzemaljske rase Varelsi udruženih sa Rendainom stoji grupa od naših 25 heroja kojima ćemo igrati. Iskreno, voleli bismo da ove stripove možemo da pročitamo i u nešto tradicionalnijem (bez naracije) formatu, pa se nadamo da će ih Gearbox izdati tako u jednom momentu na svom sajtu.

Battleborn izlazi 3. maja za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top