PC

Prikazani prvi nivoi iz DOOM singleplayer kampanje

Pričali smo više puta o novom DOOM-u, ali uglavnom o multiplayer komponenti igre. Naravno, igra će imati i kampanju u kojoj ćete sve one vrišteće demonske horde na kulturan način, motornom testerom, vraćati u pakao.

Bethesdini developeri su na Twitchu prikazali oko sat vremena gameplaya sa početka kampanja, preciznije od drugog nivoa. Tokom videa čućete komentare izvršnog producenta Marti Stratona i glavnog dizajnera Huga Martina, koji objašnjavaju neke odluke dizajnerske prirode koje su donošene tokom razvoja igre.

Ne treba posebno da naglašavamo da slede spoileri tako da preskočite ovaj video ukoliko planirate da zaigrate DOOM kada bude izašao za PC i konzole 13. maja.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top