PlayStation 4

U Uncharted 4 možete igrati još jednu igru (spoiler)

Uncharted 4 se uveliko igra u našoj redakciji. Navodno finale avantura Nejtana Drejka, harizmatičnog avanturiste kome glas pozajmljuje Nolan North, jedna je od najimpresivnijih igara na Playstation 4 konzoli. Uostalom, možete pogeldati naše prve utiske iz igre i uveriti se sami u to.

Sem velike avanture od dvadesetak poglavlja, Uncharted 4 krije još jednu igru u sebi. Naime, u poglavljima 5 i Epilogue možete igrati jedan kratak nivo iz jednog drugog serijala na kome je radio Naughty Dog. Govorimo naravno o Crash Bandicoot, platformi čiji je naslovni junak dugo godina smatran maskotom Playstation konzole. Čak su i kontroler klasične – d-pad je kretanje, X je skok, a O je tornado vrtenje.

Prilikom drugog igranja mini igre možete osvojiti trofej, ali je za to potrebno da uradite sledeće:

  • pokupite barem 34 jabuke
  • pokupite dodatni život iz kutije na sredini nivoa
  • na tajmeru mora da vam ostane još oko pola minuta

 

A evo i kako prva od ovih scena izgleda u igri:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top