PC

Gasi se Project Spark

Microsoft je odlučio da je vreme da ugase Project Spark, takozvanu ”igru za pravljenje drugih igara”. Project Spark je bio pokušaj ove kompanije da se igračkoj publici ponudi intuitivan 3D prostor za izradu (mini) igara bez potrebe za poznavanjem programiranja ili komplikovanih alata. Međutim, početna visoka cene igre/programa i dodataka je učinila da Spark nikada nije zaista zaživeo i još na jesen je zaustavljen dalji razvoj.

Od ovog trenutka Project Spark ne možete naći na na Xbox Live ni na Windows 10 prodavnicama, dok aktivni igrači imaju pristup sve do 8. decembra ove godine. Doduše, svoje kreacije će samo moći da nastave da igraju i razvijaju, ali neće moći da ih dele sa drugima. Microsoft je već prerasporedio developere koji su radili na Project Spark, dok je svima koji su platili za igru pre oktobra prošle godine omogućen povrat novca putem ove strane.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top