PC

Minecraft uskoro poskupljuje

Ako ste planirali da nabavite megahit Minecraft, a još niste, sada je pravo vreme jer je Mojang najavio da će igra sledeće nedelje poskupeti u celom svetu. Kako su objasnili u svojoj najavi, razlog poskupljenja su promene kursa mnogih valuta kako bi regionske cene igre bile bliže američkoj koja je 27 dolara.

Tako će u Evropi Minecraft sa 20 skočiti na 24 evra, što zaista jeste 27 dolara kada se računa po trenutnom kursu. U drugim regionima poput Australije u Rusije, skok cene je drastičniji i čak će igra biti malo skuplja nego u Evropi i SAD. Za sada će promena uticati samo na digitalno izdanje PC verzije, ali je vrlo moguće da u budućnosti vidimo i promenu cene fizičkih konzolnih izdanja koja je, između ostalog, moguće kupiti i u našoj zemlji.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top