PC

SEGA je prodala 350 hiljada retro igara za manje od mesec dana

I posle velikog broja godina, interesovanje za SEGA Mega Drive igre ne opada ako je suditi po popularnosti ovih igara na Steamu. Naime, pre nešto manje od mesec dana SEGA je na ovoj prodavnici objavila osveženo izdanje svoje aplikacije Mega Drive Hub putem koje lakše možete da organizujete i igrate stare SEGA klasike kupljene na Steamu. Ispostavilo se da je izlaskom ove aplikacije drastično skočila potražnja za igrama i do sada je prodato više od 350 hiljada igara za tu platformu.

Velika zasluga za popularnost je i zbog podrške za Steam Workshop kroz koji je moguće preuzeti i distribuirati modifikovane igre za ovu platformu. Čak je i sama SEGA iznenađena dobrim odzivom igrača koji su pokazali da ma koliko da su stare, za dobre igre će uvek biti interesovanja.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top