PC

Veliki patch za Witcher 3 utabao put za novu ekspanziju

Studio CD Projekt RED je ipak odlučio da obogati igru sa još jednim velikim upgrade-om. Njegova osnovna dužnost jeste da obogati i pripremi igru za veliku predstojeću ekspanziju koja će imati naziv Blood and Wine. Obećavaju da će dodati dovoljno novih stvari koje će zanimati i stare i nove igrače, a pritom im doneti još par sati zabave. Novi upgrade će biti posebeno interesantan sakupljačima karata. On će doneti novu knjigu čiji će naziv biti “A Miraculous Guide to Gewnt“ i sadržaće punu listu karata koje nedostaju Geraltovoj kolekciji i detalje gde se one mogu pronaći.

U igru će biti dodata i nova mogućust čiji je glavni cilj podizanje nivoa protivnika na vaš, i to samo u slučaju da su oni niži a pritom obezbeđujući adekvatam izazov prilikom borbe. Detaljnu listu promena pogledajte na linku. Witcher 3: Blood and Wine igramo 31. maja.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top