PlayStation 4

Resident Evil 5 krajem ovog meseca i na aktuelnim konzolama

Capcom je već najavio da uveliko rade na adaptacijama novijih Resident Evil igara (RE 4-6) na aktuelnu generaciju konzola, a sada je otkriveno kada ćemo prvu od njih moći i da zaigramo.

Resident Evil 5 ćemo zaigrati 28. juna na Playstation 4 i Xbox One. Hardcore fanovima serijala, RE je bio trn u oku kao igra sa kojom je Capcom napravio drastičan prelaz ka akcionom a manje horor iskustvu (doduše, ne toliko kao sa šestom igrom). Imala je zanimljiv kooperativni mod kao i jedan od boljih Mercenaries modova u serijalu, pa ukoliko ste je propustili na prethodnoj generaciji konzola ovo će biti dobra prilika da iz prve ruke proverite sa kojom stranom RE publike se slažete.

Igra će raditi u 1080p rezoluciji i iz Capcoma obećavaju da će framerate biti stabilnih 60 sličica u sekundi. Naravno, biće uključeni svi DLC-ovi koji su do sada objavljeni.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top