PC

VIDEO: PLAY! Zine Prvi utisci: The Solus Project

Čovečanstvo je na rubu propasti i u poslednjim pokušajima da naša vrsta opstane, pokrenut je projekat Solus. Misija – istražiti vanzemaljske planete. U ovoj survival igri ste u ulozi jedinog preživelog člana posade na negostoljubivoj planeti. Drevni vanzemaljci, negostoljubivo okruženje, a hrane ponestaje…

Da li je Solus Project surova survival igra ili ćete naukom morati da se izvučete iz problema kao Matt Damon, pogledajte u našim prvim utiscima.

Spremamo i recenziju igre koju ćete uskoro moći da čitate na našem sajtu.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top