PC

Titanfall 2 predstavljen na EA Play

EA Play je zvanično počeo kao i E3 sa njim i prvo što nam je došlo su novi trejleri za nastavak franšize Titanfall 2. Pored već procurelog trejlera za singleplayer kampanju takođe je prikazan i trejler multiplayera po čemu je prvi Titanfall i poznat.

Kampanja za jednog igrača će dodatno produbiti pozadinsku priču Titanfall sveta i vezu između pilota i titana. Priča će tako pratiti titana BT-7274 i njegovog novog pilota Jack Coopera od njihovog neplaniranog spajanja pa dalje kroz misije i borbe koje će preživeti.

Multiplayer će doneti mnogo veće mape, nove modele titana, sposobnosti i spravice koje će piloti koristiti, kao i brdo novih načina da se pretrči i pređe sa jednog dela mape na drugi. Takođe je najavljena i beta faza testiranja igre pe nego što izađe i za nju se možete prijaviti na njihovom oficijalnom sajtu ovde.

Titanfall 2 izlazi 28. oktobra za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a trejlere i nove slike možete pogledati ispod.

hyro7rroj78iu9kfnsq3 gxns87tpmzkzufft9yp5 gutqd8luee4d8yj7fy2g fluqiblgkrifrqgptghe rlsapdpadwauph8fdrql

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top