PC

Viteške muke u novom Kingdom Come: Deliverance trejleru

Nedavno odloženi realistični RPG prvenac studija Warhorse, Kingdom Come: Deliverance, biće igra sa veliki brojem sistema koju studio kroji sa velikom pažnjom na detalje. Studio je objavio desetominutni video u kome je fokus na opremi koja je bila dostupna vitezu u Bohemiji.

Sem prilike da vidimo koliko je komplikovano oblačenje punog viteškog oklopa u stvarnosti, ekipa iz Warhorse studija je prikazala kako će igra prikazivati sve te slojeve odeće i oklopa. Veliki naglasak je na realističnosti celog iskustva, tako da sem nepostojanja magije i uopšteno elemenata fantastike, vaš lik u igri može da se umara a i hrana u njegovoj torbi će trunuti ukoliko je predugo nosi.

Kingdom Come: Deliverance izlazi 2017. godine za PC i konzole.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top