PC

Dva nova snimka iz igre Mafia 3 predstavljaju suparnike

Dok čekamo oktobar i izlazak nove Mafie, 2K games će kroz šest videa prikazati neke od najbitnijih likova koje ćemo sretati u igri, kao i kratke gameplay snimke.

Prvi je Thomas Burke, takođe poznat kao Anarhista, vođa Iraca i jedan od protivnika mafije. Pored njega prikazana je i Kasandra (ne ta Kasandra!), Vudu kraljica i predvodnik Haićana. Kao i Tomas, Kasandra ma svoje razloge zašto se bori protiv mafije, tako da će biti vrlo zanimljivo videti celo kriminalno podzemlje u opštem ratu u igri.

Mafia 3 izlazi 7. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top