PC

Gamescom 2016: gameplay i slike iz Dead Rising 4

Šašavi zombi serijal Dead Rising se krajem godine vraća na naše PC-eve i konzole sa četvrtim delom, a Capcom je na Gamescom došao sa novim gameplay snimkom i nekoliko screenshotova iz igre. Frenk Vest je ponovo protagonista, a sem njega u serijal se vraća otkačeni humor i fotkanje zombija koji su bili odsutni iz nešto sumornijeg trećeg dela.

Dead Rising 4 izlazi 4. decembra za PC, Playstation 4 i Xbox One, a u septembru će prethodni delovi serijala dobiti portove na ove platforme.

deadrising4-4 deadrising4-1 deadrising4-2 deadrising4-3

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top