PC

Šta dolazi u Deus Ex: Mankind Divided sezonskoj propusnici

Novi Deus Ex je od sutra u prodaji a, kako to obično biva sa visokobudžetnim igrama, pored osnovne igre u prodaji će biti i season pass koji će vam naknadno otključavati DLC sadržaj.

Na Steam stranici sezonske propusnice nećete saznati puno sem da dolaze misije i novi predmeti što je poprilično šturo kada vam neko traži 30 evra unapred. Ipak, prodavnica Game je otkrila šta tačno dobijate za svoj novac:

  • dve misije – ”System Rift” i ”A criminal past”
  • dva paketa novog oružja
  • 4x Praxis kit
  • 5000 kredita
  • 5 bustera sa nasumično generisanim sadržajem koji se inače kupuju mikrotransakcijama i 20 chipsetova za Breach mod

 

Ovo ne deluje kao puno sadržaja po ceni nove igre i naša preporuka je da sačekate sa kupovinom pre nego što Square Enix otkrije više informacija o misijama i njihovom trajanju.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top