Vesti

Super Mario u Riu najavio sledeću Olimpijadu

Olimpijada u Riu je proteklog vikenda privedena kraju sa spektakularnim sportskim finalima, uspesima domaćih sportista i, kao i uvek, velikom ceremonijom zatvaranja.

Upravo u okviru ceremonije, po tradiciji, bila je najavljena sledeća Olimpijada koja će se održati 2020. godine u Tokiju. A ko bi bolje mogao da je najavi od Super Maria? Ipak je ovaj brkati vodoinstalater jedan od najpoznatijih likova poreklom iz Japana, a učestvovao je u virtuelnim Olimpijadama u svojim brojnim igrama.

Kako je izgledao ovaj segment sa ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara pogledajte u nastavku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top