PlayStation 3

Veliki broj Playstation 3 igara u Humble Capcom Bundle

U nedeljnim i dvonedeljnim paketićima jeftinih igara na koje smo navikli od Humble Bundle, obično smo do sada viđali PC igre, mada je bilo povremenih izleta i u konzolne vode sa Nintendo igrama. Ovoga puta se Capcom vratio sa velikom kolekcijom svojih PlayStation 3 i PlayStation 4 naslova koji mogu biti vaši po poprilično niskim cenama.

Humble Capcom PlayStation bundle dolazi u tri nivoa, od najjeftinijeg koji je samo 1 dolar, preko srednjeg kome se menja cena (takozvani beat the average) i najskupljeg za koji je potrebno izdvojiti 15 dolara. Sve igre su kompatibilne samo sa PS3, a za par naslova možete birati da li želite igru za PS3 ili PS4 (nažalost, ne oba).

  • za dolar dobijate: Strider (PS3 ili PS4), Wolf of The Battlefield: Commando 3, Super Puzzle Fighter II Turbo HD, Final Fight Double impact i kupon za 40% popusta na Street Fighter V (PS4)
  • po trenutnoj ceni od 12 dolara dolaze sve prethodne igre i još: Lost Planet 3, Super Street Fighter 2 Turbo HD, Resident Evil HD (PS3 ili PS4), Okami HD, Remember Me i Megaman 9&10
  • ako izdvojite 15 dolara pored svih igara dobijate i: Resident Evil 0 HD Remaster (PS3 ili PS4), Devil May Cry HD Collection i kupon za 50% popusta na Megaman Legacy Collection (PS4)

 

Ovaj paket će biti u prodaji dve nedelje na Humble sajtu, a nije najavljeno da li će posle prve nedelje biti dodato još igara.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top