Mobile

Treća sezona Walking Dead počinje u novembru

Telltale Games ove godine ima pune ruke posla. Pored epizodnog Batmana, u novembru započinju treću sezonu njihove najpopularnije igre – The Walking Dead.

The Walking Dead: A Telltale Series – A New Frontier, kako glasi puno ime treće sezone igre, biće smeštena četiri godine nakon početaka serijala i ponovo ćemo igrati u ulozi Klementine koja je sada već tinejdžerka. Njoj će se pridružiti novi lik, Havier. Poput dosadašnjih igara, sezona 3 će se pojaviti praktično za sve konzole, mobilne platforme i PC.

Nažalost, Telltale svoju najavu nije propratio novim snimkom, već posterom za novu sezonu, tako da se podsetimo trejlera sa ovogodišnjeg E3 sajma.

walking dead season 3 poster

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top