Nintendo 3DS

Super Mario Maker će u 3DS izdanju imati veliko ograničenje

Jedna od najpopularnijih WiiU igara ovog decembra dobija prenosno izdanje.

Super Mario Maker je igračima omogućavao da kreiraju nivoe za Super Mario igre iz nekoliko era – od originalnog sa NES do najnovije 2D avanture. 3DS verzija se neće po tome razlikovati a dolaziće i sa preko 100 nivoa koje su Nintendovi dizajneri napravili. Nažalost, ogromna mana igre će biti nemogućnost deljenja napravljenih nivoa sa drugim igračima, nešto na čemu se praktično zasnivalo WiiU izdanje. Tačnije, neće postojati online komponenta, već će lokalno deljenje putem StreetPass biti jedini način da drugi isprobaju vaše kreacije.

Igra će doduše imati određenu kompatibilnost sa WiiU nivoima i biće moguće igrati ”100 Mario challenge”, mod kome je potrebno preći između 8 i 16 nivoa a imate ”samo” sto pokušaja da to izvedete. Još jedna sitnica koja će izostati iz ove verzije je i Mystery Mushroom kojom se dobijaju nasumični kostimi.

WiiU izdanje igre je imalo i našu preporuku, a na 3DS igra dolazi 4. decembra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top