PlayStation 3

Objavljen snimak iz još jedne otkazane Silent Hill igre

Ne, ovo nije nesrećni Silent Hill čiji smo ”demo” P.T. imali prilike da igramo, već sasvim druga i starija igra.

Pre deset godina, studio Climax je radio na novoj Silent Hill igri koja je trebalo da bude Playstation 3 ekskluziva. Igru su pravili u Unreal Engine 3, međutim nisu uspeli da ubede Konami da im da zeleno svetlo za nastavak rada na igri.

Igra je bila smeštena u američku državu Arizona, tačnije grad Coyote Flats, a igrač bi vodio oca Hektora Santosi koji je mogao da izvodi rituale  i korišćenjem svete vodice čisti delove grada koji obuzima tama. Snimak koji se pojavio ovih dana na Youtube je demo sa kojim je Climax pokušao da ubedi Konami da rade na sledećoj Silent Hill igri, koristili su teksture i modele iz Silent Hill: Origins samo privremeno, kao prikaz atmosfere.

Nakon što je igra odbijena, Climax joj je promenio ime u Broken Covenant i pokušao da izda epizodičnu igru, ali zbog nezainteresovanosti izdavača projekat je morao da bude ugašen.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top