PC

Rockstarove igre na velikim popustima ovog vikenda

Ukoliko još niste nabavili neke od najpopularnijih Steam igara, možda je ovaj vikend prava prilika da to učinite.

Steam je pokrenuo veliku Rockstar rasprodaju koja traje do 26. septembra u 19 časova i u njoj možete uštedeti na svim Grand Theft Auto, Max Payne, ali i drugim hit naslovima ovog izdavača. Tako je uvek popularni GTA 5 snižen na 40 evra, ceo Max Payne serijal možete uzeti za 10, a LA Noire sa svim dodacima je samo 9 evra.

Nisu zaboravljene i nešto starije igre, pa tako paket od 5 starijih GTA igara (od GTA 3 zaključno sa Episode from Liberty City) košta svega 15 evra, dok Bully, Manhunt i Midnight Club možete nabaviti za po 3.5 evra po igri. Popusti se kreću od 33 do 70 procenata a kompletnu listu pogledajte na linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top