PC

Remasterovani Modern Warfare neće raditi bez diska Infinite Warfare

Kao što verovatno znate, ove godine izlaze dve Call of Duty igre – jedna nova i remaster izdanje jedne starije. Ali, da biste uopšte nabavili Modern Warfare remaster potrebno je da kupite jedno od skupljih izdanja Infinite Warfare.

Renasterovani MW, zanimljivo, neće dolaziti na disku sa igrom već će morati da se downloaduje. Veličina te instalacije je znatno veća nego davne 2007. godine pa će vam na hard disku PC-a ili konzole biti potrebno čak 40GB. Sem toga, da biste onda igrali, moraćete da ubacite Infinite Warfare disk iako se sav sadržaj već nalazi instaliran.

Playstation 4 igrači već od 5. oktobra mogu da počnu da igraju kampanju remasterovanog Call of Duty 4 Modern warfare ukoliko su preorderovali igru putem Playstation Store. Multiplayer komponenta te igre postaje aktivna 4. novembra kada izlazi i Infinite Warfare.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top