PC

Skyrim Special Edition radi katastrofalno prvog dana

Bethesda je nedavno uvela polisu da će review kopije za svoje igre davati svega dan pred izlazak same igre, a čini nam se da već sada možemo da vidimo i neke razloge ovome.

Već u prvih nekoliko sati od izlaska “specijalne edicije” Skyrima igrači prijavljuju gomilu problema i bagova. Pre svega izgleda da je ovaj reskinovani Skyrim veoma loše optimizovan, pa i igrači sa grafikama poput GTX 1080 prijavljuju da jedva dostižu po 30-tak frejmova.

Mnogi kažu i da igra krešuje često već u samom startu, i da ih stalno izbacuje na desktop. Izgleda da je jedan od ključnih problema u G-sync, koji radi veoma loše pa vam savetujemo da ga isključite ukoliko rešite da igrate igru već danas.

Na kraju, videli smo i puno žalbi da su mnogi bagovi i dalje tu od kad je sveta i veka, dakle od kad se pojavio originalni Skyrim 2011. godine, i da još uvek nisu sređeni ni u ovom novom izdanju.

I mi ćemo ovog vikenda krenuti da igramo Skyrim Special Edition, pa ćemo vam preneti naše utiske, a nadamo se da će Bethesda pod hitno izbaciti neki patch da ovo sve sredi u međuvremenu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top