Mobile

Stari TV kviz sada na mobilnim uređajima

Sigurno svi znate za kviz Slagalica. Ipak, ako ste malo stariji, sećate se još jednog kviza koji se emitovao pre legendarne Slagalice a to je Kvisko.

Tačno trideset i pet godina nakon emitovanja prve epizode na televizijskim ekranima širom Jugoslavije, autor Kviskoteke Lazo Goluža i direktor komapnije Intech Branko Kobali, udružili su snage sa softverskom kompanijom Infinum, te stvorili Kvisko RS – mobilnu igru sa srpskim asocijacijama, u kojoj mogu učestvovati svi ljubitelji Appleovih “igračaka” (uređaji koji podržavaju iOS 7 ili noviju verziju). Na razvijanju aplikacije radilo se oko godinu dana, a u pripremi je i verzija za Android sisteme.

Rešite izazovne asocijacije na srpskom jeziku iz raznih područja te proverite znanje i veštinu logičkog zaključivanja, a pojašnjenja asocijacija vam pomažu da nešto novo i naučite. Odgonetnite rešenja kolona i konačno rešenje, osvajajte poene i zlatnike i koristite ih kad vam zatreba pomoć! Proverite da li ste “pametni”, “brilijantni” ili možda “genijalni”! U igri za dva igrača natječite se znanjem sa drugima, a svoj napredak i dosege podelite s Facebook frendovima. Tačnim odgovorim osvajate zlatnike sa kojima se “kupuje” pomoć ako na nekoj asocijaciji zatrebate – Kviska. Ovu verziju moguće je igrati kao samostalni igrač ili dva igrača na istom uređaju.

Download je težak svega 18MB a igra je besplatna na iTunes.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top