PC

Driving Survival je horor igra sa automobilima

Zamislite scenu: vozite se sami na dugom putu između dva grada, praktično po nedođiji. Mrkli je mrak i sem povremenih bandera nema ničega na putu. A u onda u retrovizoru vidite automobil koji vam se sve brže približava bez namere da se zaustavi.

Ovakvu postavku smo viđali u horor filmovima a sada će jedna video igra pokušati da nam prikaže kako je to naći se u ulozi protagoniste ovakvog scenarija. Driving Survival je mala horor igra na kojoj radi samo jedan autor, Ondrej Švadlena, a kao scenario ima pomenutu situaciju samo što ćete bežati kroz svet koji kao da je izašao iz Stalker igara. Sve vreme vas juri drugi automobil u kome su humanoidni košmari kao sveže kopirani iz Džejkobove lestvice koji će se truditi da vas slupaju i, konačno, ubiju vozača. Vaša verna, zarđala peglica će biti jedino sredstvo prevoza i neće biti moguće izlaziti iz auta, a igra posebno klaustrofobično izgleda kada igrate iz perspektive prvog lica.

Driving Survival je još uvek u fazi prototipa, ali po svemu viđenom je nešto što bismo rado zaigrali. Razvoj igre možete pratiti na njenom blogu, a u nastavku pogledajte nekoliko gameplay klipova.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top