PC

OMSI 2 – beogradska varijanta!

OMSI 2 je nastavak uspešne i nagrađivane simulacije OMSI, koja u suštini predstavlja simulaciju vožnje busa. Igra je izašla 2013. godine, ali danas pričamo o njoj zato što želimo da predstavimo jedan zanimljiv mod za ovu igru.

Naime, ekipa domaćih autora je uradila besplatni addon za igru koji dodaje i neke od beogradskih linija gradskog prevoza, sa sve potpunim replikama zgrada i ulica kroz koje te linije prolaze. U pitanju su sledeće linije:

15, 15N – Zeleni Venac – Zemun Novi Grad

45 – Blok 44 – Zemun Novi Grad

71 – Ledine – Zeleni Venac

Pa eto prilike ukoliko ste ikada poželeli da budete vozač u beogradskom gradskom prevozu, da vidite kako to izgleda bar u virtuelnom svetu :) Ispod možete videti snimke ovih linija, kako izgledaju u samoj igri:

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top