Vesti

Saznajemo šta donosi prvi DLC za Battlefield 1

Prvi u nizu od 4 DLC ekspanzije za Battlefield 1 o kojima smo već pisali, They Shall Not Pass, danas je dobio precizniju formu u našim očima, pošto je EA objavio šta tačno ova ekspanzija donosi.

Pored francuske vojske(konačno) koja je već ranije najavljena, dobijamo i nove mape, i saznajemo detalje o četiri od njih:

Verdun Heights, gde se igrač nalazi u zapaljenim šumarcima uzvišenja Verdena koja gore zapaljena prvim baražima artiljerije u Prvom svetskom ratu, a ostatak bitke se razvija u napad na utvrđenje na uzvišenju.

Fort Vaux, gde je fokus na prvoj velikoj opsadi utvrđenja u Prvom svetskom ratu i borbama prsa u prsa u mračnom podzemlju istog.

Soissons, to jest jedan od najvećih tenkovskih napada u čitavom ratu, gde u ulozi francuske armije napadate grad Suason u Saint Chamond tenkovima, a postavka vremenskih uslova je letnji dan sa početkom oluje.

Rupture, i njegove zasede i već uništenom opremom iz ranijih perioda rata pokrivene livade, gde Francuzi pokušavaju da zauzmu ključne prelaze preko Aisne reke.

Mape same po sebi deluju zanimljive postavkom, i vidimo već dosta vremena provedenih na istima uz zabavu.
Izgleda da je naglasak na tenkovima, i normalno stiže nam i zver francuske armije Char 2C koji je dominirao u borbama čitavog rata.

Stiže nam i novi mod igre pod nazivom Frontlines, gde se oba tima bore za jednu zastavu, i kada jedan od timova zauzme jednu zastavu, cilj moda se pomera na sledeću tačku, kreirajući simulaciju napredovanja u neprijateljsku teritoriju, i pomeranja čitavog fronta u ofanzivno-defanzivnim manevrima. Sama ideja brzog pomeranja objektiva bi trebala da simulira aktivnu dinamiku bojnog polja.

Takođe, uvodi se nova vrsta stacionarne artiljerije, pod nazivom Siege Howitzer, i još ne znamo kako ce ova haubica delovati. Nova klasa ingame je Trench Raider Elite Class, koji je na slici ispod sa zanimljivom zaštitom preko lica.

Podsećamo, ekspanzija stiže u martu 2017.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top