PC

Sjajne reklame za Halo Wars 2 u pravom svetu

Halo Wars 2 izlazi  za nedelju dana (17. februar), pa je prirodno što se reklamna kampanja za ovu igru rapidno ubrzava. Sinoć su se na Xbox Youtube kanalu pojavile dve sjajne nove reklame snimane sa pravim glumcima, standard koji sve češće viđamo poslednjih godina (Svi se sećate čuvene Skyrim reklameili nešto novije za Dishonored 2).

Umesto ozbiljnih “serious business” reklama, Microsoft se odlučio na sjajan potez da pametnim homorom začini reklame za ovu real-time strategiju, drugu u Halo univerzumu. Junaci ovih urnebesnih reklama su dva zakrvljena neprijatelja General Atriox i Captain Cutter. U jednoj se bore oko naslona za ruku u avionu, dok u drugoj se cenjkaju oko polovnog auta:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top