PC

Novi trejler za Friday the 13th kao spot iz 80-ih

U toku je PAX East 2017 i brojni svetski developeri su se okupili da prikažu svoje nove ili aktulne igre i novitete. Tu je i ekipa iz studija Gun Media, koja nam kasnije ove godine donosi svoj multiplejer naslov Friday the 13th, zasovan na istoimenom filmskom serijalu.

Za potrebe PAX East prezentacije napravili su i novi trejler koji traje nešto više od 4 minuta i koji je urađen tako da izgleda kao kakav muzički spot neke metal grupe iz 80-ih, zajedno sa pesmom prikladnog imena, “Killer”, koja ima klasičan hard rock zvuk iz te ere.

A sam trejler, paaaa, definivno nije za one sa slabim želucem jer prikazuje sve “kreativne” načine na koje Džejson voli da se pozabavi sa dečurlijom iz kampa. I kada kažemo kreativne mislimo naravno na najbrutalnije oblike ubijanja, tako da ste upozoreni pre nego što krenete da gledate trejler.

Obično vam kažemo “uživajte”, pre nego što sa vama podelimo neki novi video, ali nismo sigurni koliko je to sada prikladno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top