Filmovi-Serije

Da li ste spremni za gledanje svih epizoda Moćnih rendžera odjednom?

Ukoliko razmišljate kako da ubijete vreme (ili sebe) a usput ste i veliki fan Moćnih rendžera, Twitch ima predlog za vas!

U iščekivanju Power rangers filma, na Twitchu kanalu Twitch Presents moćićete da pratite emitovanje svih epizoda TV serije. Da, apsolutni svih epizoda koje su ikad snimljene. Zamislite sva ona prepodneva kad ste gledali seriju pre škole sabijeno u 17 dana BEZ PREKIDA. Koliko je to epizoda kad će da traje toliko? Emitovaće se 23 sezone koje imaju ukupno 831 epizodu!

Strimovanje epizoda kreće 14. marta u 19 sati a završava se 30 marta.

Nekome će ovo biti super, mada nama deluje kao odlična sprava za mučenje. Ako lupite sub na TwitchPresents kanal dobićete emotikone u stilu Moćnih rendžera. Twitch na ovaj način želi da motiviše korisnike da prate i ostale stvari koje idu uz gejming kulturu. Spremite kokice, aparate za oživljavanje i maramice za plakanje (za emotivne delove).

Dok ne krene ovaj super maraton pogledajte kako bi izgledali Moćni rendžeri u realnom, mračnom svetu:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top