PC

Heroes of the Storm dobija novu mapu

Borba za mesto u svetu MOBA nije laka, te Heroes of the Storm konstantno nastavlja sa unapređenjima po pitanju gejmpleja. Pored učestalog dodavanja novih heroja u Nexus, sve je veći i broj mapa na kojima se bitke odvijaju. Ovaj put, uskoro nas očekuje Hanamura, novo mesto okršaja heroja oluje.

Hanamura je orijentalno inspirisana mapa, kojom preovlađuju jarke boje, tipične za istočnjačku kulturu. Naravno, na njoj se nalaze novi tipovi plaćenika koje možete da privolite na svoje stranu, kao i nova vrsta cilja koji treba da ispunite da biste uništili protivničku bazu. Ovaj put nećete moći da se sa vašim herojem ušetate u bazu vaših protivnika, već ćete morati da primenite malo drugačiji pristup. Taktika na ovoj mapi je da sprovedete tzv “payload” do mesta sa kojima će oni ispaliti hitac, koji će ujedno biti i jedan od potrebnih sedam udaraca potrebnih za pobedu na ovoj mapi.

Ono što je posebno zanimljivo je da što više vaših heroja brani payload, to se on brže kreće do mesta sa kojeg će lansirati raketu. Ako protivnički heroj pokuša da spreči vaše namere, payload će stajati u mestu i neće se kretati sve dok pretnja nije odstranjena. Timski rad će biti veoma bitan u ovakvim situacijama.

Moramo da pozdravimo ovakve ideje i nove poteze u HOTS-u, jer igra defitnitvno pokušava da budu sveža, i da uvodi što više inovacija u gameplay. U videu ispod možete da pogledate Hanamuru koja će doći vrlo brzo uz Hereos of the Strom 2.0 verziju.

 

Ako već niste do sada, možda je baš ovo pravi momenat da se uključite u sve popularniju MOBU na tržištu. Suvereni vladari Dota 2 i LOL su svakako i dalje na vrhu, ali HOTS postaje sve jači i jači, i pruža definitivno jedan novi i svežiji pogled na borbe u arenama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top