PC

Kreatori Burnouta najavili Danger Zone

danger zone

Svi oni koji imaju malo duži igrački staž, dobro su upoznati sa Burnout serijalom. Three Fields Entertainment, kompanija koja nam je donela Dangerous Golf , sada se upustila u novi projekat koji bi trebalo da predstavlja spin off na dobro poznati Crash Mode iz Burnout franšize.

Ova igra će nositi naziv Danger Zone, i predstavljaće žanr dobro poznat još iz vremena Destruction Derby-a. U pitanju su sudari i destrukcija automobila, a koncept je jednostavan i nazvan je “crash for cash”. Što veći sudar, to je veća i zarada. Naravno, pošto čak i u igri ovo zvuči kao grozan način za zarađivanje para, developeri su postavili igru u virtualni Crash Testing Facility.

Igra je razvijana u Unreal Engine-u, te nas očekuje prilično dobro urađena fizika sudara i efekata koji nastaju nakon toga, a tokom same vožnje ćete sakupljati powerup-ove koji će vam davati neke dodatne mogućnosti za vaše vozilo. U Danger Zone-u će postojati single player mod, kao i leaderboards mod na kome ćete moći porediti svoj učinak sa svim igračima na svetu.

Danger Zone izlazi u maju za PC i Playstation 4, a vi u međuvremenu možete pogledati kako izgleda igra na nekoliko screenshotova sa Three Fields Entertainment zvaničnog sajta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top