Vesti

XBox Scorpio demonstrirao svoju snagu

XBox Scorpio je najnoviji projekat na kome radi Microsoft, i trebalo bi da predstavlja odgovor i izazov za konkurenciju u Soniju, i njihovu PS4 Pro verziju konzole. Projekat Scorpio bi trebalo da predstavlja za sada najveće dostignuće u svetu konzola i da pokaže najjaču snagu u svom hardveru i svojim mogućnostima.

Na privatnom predstavljanju Scorpia, pokazane su neke od njenih mogućnosti i prikazane igre u 1080, pa čak i u full 4K rezoluciji – koja bi trebalo da bude glavni “selling point” ove tehnologije. Na sajtu Windows Central su prikazane 2 slike u svojim nativnim rezolucijama i međusobna poređenja, te možete videti  razliku u izgledu na 3 različite verzije.  Prikazane varijante su Xbox One u 1080p, zatim Scorpio 4K na HD displeju, kao i najbolja varijanta  Scorpio u 4K nativnoj rezoluciji.

Ako do sada niste upoznati sa ovom tehnologijom, podsećamo vas da smo ranije pisali o tačnim specifikacijama Scorpio konzole. Naravno, sve dosadšnje igre izdate za XBoxOne će biti kompatibilne sa njom.

Scorpio bi trebalo da se pojavi tokom praznika krajem ove godine, i da predstavlja mini revoluciju kada je u pitanju grafički prikaz igara. Da li će to biti dovoljno da privoli većinu kupaca na svoju stranu, videćemo još, ali svakako ovakve vesti deluju obećavajuće.

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top