PLAY! ; PLAY! Zine

Forza Horizon 3 dobija DLC i dodatna poboljšanja na PC-u

Svi ljubitelji dobrih trkačkih igara, željno su čekali da se Forza serijal pojavi i na PC-u. Igre su inače bile ranije Xbox ekslkuzive, ali je Forza Horizon 3 to promenio. FH3 je prilično odjeknula prošle godine, i po mnogima je bila najbolja vožnja 2016. Međutim, sama igra je bila veoma zahtevna, te je nemali broj PC igrača imao probleme sa njenom stabilnošću i ponašenjem.

Uzimajući sve to u obzir, Ian Webster, community menadžer za Forzu, najavio je značajna poboljšanja  u vidu performansi za PC verziju. Najbitnija stavka koju je Webster naveo je mnogo bolje iskorišćenje procesorske snage računara. Samim tim, Horizon 3 će biti bolje optimizovan i trebalo bi da pruži mnogo ugodnije iskustvo prilikom same vožnje. Pored toga, u igru su ubačene i dodatne grafičke opcije, a dodata je i podrška za veliki broj popularnih volana.

Više informacija nam je obećano kako se bude približavao datum izlaska ovog patcha, koji je inače zakazan za 9. maj. Takođe, istog dana, najavljen je i izlazak drugog DLC-a za ovu igru, pod nazivom Hot Wheels, u kome će vozači moći da putuju na totalno nove lokacije u Australiji, prilkom igranja nove kampanje koja dolazi uz DLC. Eskpanzija će imati i novi mod u sebi, koje nosi naziv Stunt Swap,  koji će dozvoljavati igračima da menjaju stunt-staze, dele ih sa celom mrežom i takmiče se na njima sa ostalim vozačima. Trailer za Hot Wheels pogledajte ispod – možda je vreme da opet instalirate Horizon 3.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!